OD upisa DO vozačke

Nakon što ste nas našli i odlučili upisati NAJBOLJU autoškolu u gradu, ukratko ćemo vam objasniti kako će izgledati put od upisa do vozačke.

 

1. LIJEČNIČKA POTVRDA & LIJEČNIČKI PREGLED 

Prvi korak je dobiti potvrdu od liječnika opće prakse o vašem zdravstvenom stanju u svrhu upisa u autoškolu. Nakon toga se ide na liječnički pregled u medicinu rada gdje ćete dobiti uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za upravljanje vozilom. I to je to! Spremni ste za upis.

2. UPIS & PREDAVANJA 

Za upis je dovoljno doći na dan predavanja, malo ranije da bi obavili papirologiju. I odmah možete ostati na svoj prvom predavanju iz PROMETNIH PROPISA I SIGURNOSNIH PRAVILA.
Predavanja se odvijaju svaki radni dan u jutarnjim i popodnevnim terminima (kombiniraj kako ti odgovara), i traju dva tjedna. Dok čekamo ispit, družimo se još malo, vježbamo, ponavljamo, pripremamo se, i… polažemo ispit kao od šale!

Ispit se polaže u HAK-u, na adresi Avenija Dubrovnik 44.
Trenutno su predavanja ONLINE! Sve informacije ćete dobiti pri upisu. 

3. VOŽNJA

Kreće naaajzanimljivi dio svima! VOŽNJA!!!
Prvi sat ćete se upoznati sa svojim instruktorom, autom, komandama, i proći osnove prije samog paljenja motora. Nakon toga krećete lagano voziti na poligonu, a ubrzo upoznajte grad, po prvi put za volanom. Kreće učenje, osvajanje kilometara i dobra zabava uz savladavanje ove vještine.

4. TEČAJ PRVE POMOĆI 

Tečaj prve pomoći moramo ubaciti negdje uz vožnju, pa vam organiziramo predavanja, moguće ih je slušati na nekoliko lokacija u gradu, izaberite si najbližu. Tri dana ćete učiti o pružanju pomoći  unesrećenima u prometnoj nesreći, i usput doznati dosta važnih stvari…
USMENI ispit slijedi uskoro, polaže se također u HAK-u.
Sad smo još jedan korak bliže vozačkoj dozvoli…
I još malo vožnje, pa još malo vožnje, dok ne odvozite 35 sati, pa ste spremni za najvažniji ispit. 

5. ISPIT UPRAVLJANJA MOTORNIM VOZILOM

I napokon dolazimo do zadnjeg koraka, VOZAČKI ISPIT. 
To jutro nakon buđenja popijete svoj omiljeni napitak, kavu, čaj. Obucite najdraže tenisice ili cipele i rasturite na ispitu. Iii, napokon imate VOZAČKU u ruci. 🙂

Nadamo se da ste se odlučili za upis u najbolju autoškolu u Zagrebu.
Vidimo se u autoškoli Marvix, Zagreb.

P.S. Pratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa svim informacijama 🙂

Objavu napisao Autoškola Marvix

Autoškola Marvix uz odličan izbor novih vozila, moderno opremljenu poslovnicu, ugodnu i opuštenu atmosferu pružit će Vam visoku kvalitetu usluge i obuke.